-
Καλησπέρα σε όλους σας! Νέος στο community και νέος και στη σπιτική ζυθοποίηση. Έχω μια ερώτηση και αν μπορέσει κάποιος να μοιραστεί την γνώση του θα το εκτιμούσα! Ξεκίνησα τα πρώτα βήματα με ενα kit της Mangrove Jack για IPA και αφού διάβασα όλες τις οδηγίες και στο site και στην συσκεασία νομίζω ότι έφτασα επιτυχώς στο στάδιο της εμφιάλωσης. Για…Read More
-
Ο/Η Σάκης Καρ. άλλαξε φωτογραφία προφίλ
-
Σάκης Καρ. εγγράφηκε
-
Ο/η Πολ και ο/η
Κωνσταντίνα Φατούρου είναι πλέον φίλοι
-
Ο/Η Κωνσταντίνα Φατούρου άλλαξε φωτογραφία προφίλ
-
Κωνσταντίνα Φατούρου εγγράφηκε
-
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις ξεκίνησα το Mangrove Jack’s Dubbel kit και αντί για δεξτρόζη χρησιμοποίησα κρυσταλική brown ζάχαρη. Έκανα καλά; Η κρυσταλική ζάχαρη πρέπει να διαλυθεί ή αν μείνουν κάποια κομμάτια δεν θα έχει πρόβλημα;1 Share2 Σχόλια - Load More Posts
Σύνδεση
Mέλη
-
Ενεργός πριν από 14 λεπτά
-
Ενεργός πριν από 10 ώρες, 47 λεπτά
-
Ενεργός πριν από 13 ώρες, 36 λεπτά
-
Ενεργός πριν από 16 ώρες, 48 λεπτά
-
Ενεργός πριν από 19 ώρες, 57 λεπτά
Ομάδες
-
Ενεργός πριν από 1 εβδομάδα, 2 μέρες
-
Ενεργός πριν από 3 εβδομάδες
-
Ενεργός πριν από 3 εβδομάδες
-
Ενεργός πριν από 3 εβδομάδες
-
Ενεργός πριν από 3 εβδομάδες, 2 μέρες
Η κρυσταλλική θα σου δώσει καλύτερο αποτέλεσμα. Και λίγο αδιάβλητη να μείνει δεν πειράζει, θα τα φάει η μαγιά.